Aanbod en werkwijze

Mijn aanbod bestaat uit:

*Een intakegesprek, inclusief een lichamelijke behandeling (magnetiseren)- 2 uur

We nemen uitgebreid de tijd om te bespreken wat je klachten zijn en wat de achtergrond daarvan is. We werken aan nieuwe inzichten en concrete stappen om een begin te maken met beter voor jezelf te zorgen. Daarnaast sluiten we af met een lichamelijke behandeling, zodat je met een helder, rustig en ontspannen gevoel de deur uit gaat en de inzichten kunt laten landen. 

*Vervolgbehandeling, inclusief een lichamelijke behandeling (magnetiseren) -1,5 - 2 uur

Tijdens de vervolgbehandelingen pakken we op wat er op dat moment speelt. We kijken verdiepend verder naar de samenhang tussen jouw klachten, je gevoel en je gedragspatronen, afgestemd op het nu. We kijken naar waar je tegen aan loopt en waarom. We kijken onder of door patronen heen, op zoek naar de bron. Dit geeft je input om mee verder te gaan. We sluiten altijd af met een lichamelijke behandeling, zodat je helder, rustig en ontspannen de deur uit gaat en de inzichten kunt laten landen.   

*Partner of duogesprek, zonder lichamelijke behandeling - 1,5 tot 2 uur

Soms is het prettig en helpend om samen te komen. Dit kan los, of als onderdeel van een individueel traject. We kijken naar de dynamiek, met als doel niet helpende patronen te achterhalen en te doorbreken. 

Mijn werkwijze bestaat uit een combinatie van:

*psychosociale gesprekken en lichamelijke behandelingen (magnetiseren), oftewel uit het begrijpen én het voelen als ondersteuning bij meer inzicht. 

Tijdens de gesprekken kijken we naar wie je bent en wie je bent geworden, naar oude gedragspatronen en in hoeverre deze je (nog) dienen. En we onderzoeken je gevoelens en behoeftes. Dit geeft inzicht en helderheid, naast rust. Het gevolg is dat je langzaam uit de knoop raakt met jezelf en nieuwe, meer liefdevolle gewoontes aanleert, die je direct kunt inzetten in je dagelijks leven. 

Tijdens de lichamelijke behandeling lig je gekleed, liggend op een behandeltafel terwijl ik mij focus op punten in jouw lichaam die mijn aandacht vragen. Ik hou mijn handen hierboven, eventueel gecombineerd met Holistic Pulsing (zachtjes wiegende bewegingen). Jij hoeft even niets, ligt comfortabel en voelt hoe contact met je lijf je meteen ontspanning biedt. Ik werk met energie dat je niet kunt zien, maar wel kunt voelen. Het is in feite zoals de wind; die zie je niet, maar voel je wel. Je ziet de bladeren in de bomen bewegen. Die beweging zul je ook in je lichaam ervaren door de behandelingen. Dit ondersteund in het ontwikkelproces en laad je op. 

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl