Tarieven en vergoedingen

*Het tarief voor een kennismakingssessie magnetiseren (30 minuten) bedraagt €25. Dit biedt een laagdrempelige kans om te ervaren of mijn manier van werken bij je past en of jij ervan kunt profiteren.

*Het tarief voor een uitgebreide kennismaking incl. behandeling (2 uur) bedraagt €150. We nemen uitgebreid de tijd om bij jouw verhaal en klachten stil te staan en sluiten altijd af met een magnetiseersessie. Je krijgt hiermee een duidelijk beeld van wat mijn hulp voor jou kan betekenen en gaat met nieuwe inzichten en een ontspannen gevoel de deur uit. 

*Het tarief voor een individueel vervolgconsult (1,5 uur) bedraagt €125.

Soms is het helpend om je partner of een familielid aan te laten sluiten bij een consult. Het tarief voor een consult als stel bedraagt €125 (1,5 uur)

*Het minimum uurtarief is €75 mocht een korte sessie gewenst zijn.

Deze tarieven gelden vanaf 1 april 2024 en zijn vrijgesteld van BTW.

Tijdens het traject evalueren we regelmatig of we voor jou op het goede spoor zitten en aansluiten blij jouw wensen en behoeftes. 

Een afspraak kan kosteloos geannuleerd of verzet worden tot 48 uur voor aanvang. Het weekend wordt hierin niet meegerekend. Daarna wordt het gehele bedrag van de ingeplande afspraak in rekening gebracht.

Vergoedingen zorgverzekering

Ter waarborging van de kwaliteit is mijn praktijk per 1 januari 2023 aangesloten bij Beroepsvereniging CAT vergoedbaar en werkt volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. 

Ik val als CAT-therapeut onder WKKGZ-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke WKKGZ geschillencommissie.

Energetische therapie valt onder complementaire zorgverlening of alternatieve behandeling. Dit wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar kan door deze inschrijving wél onderdeel zijn van het aanvullend zorgpakket en is in bepaalde gevallen daarom deels vergoedbaar door de zorgverzekering

De hoogte van de vergoeding hangt af van jouw polis. Neem vooraf contact op met je zorgverzekeraar, zodat je weet welke voorwaarden zij precies stellen.  


 
 
 
 

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl