De therapie uitgelegd

Mijn werkwijze kenmerkt zich in het kort door de combinatie van inzicht gevende gesprekken (hoofd) en lichamelijke behandelingen (lijf).

We gaan op zoek naar het verhaal achter je klachten en verkennen samen jouw rol daarin. Dit geeft jou direct inzicht en houvast, in een vaak lastige tijd.

Ik combineer mijn kennis en ervaring uit de reguliere zorg met een complementaire kijk, dat een breed aanbod vormt om jou verder te helpen. Doel is om je hoofd en je lijf weer samen te brengen, je weer thuis te brengen bij jezelf en nieuwe inzichten te bieden.  Hiermee kun je direct verder in jouw dagelijks leven. 

Tijdens het gesprek staan we stil bij wat er bij jou speelt en met welke reden. Mijn vragen nodigen je hierbij uit om verdiepend te kijken. We werken met verschillende methodes die het inzicht in je gedragspatronen en in je gevoel verder vergroten.

Bij de lichamelijke behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Ik focus op wat jouw lichaam vertelt; welk deel vraagt aandacht? Door middel van magnetiseren -met mijn handen boven jouw lichaam- maak ik contact met deze plekken en zet jouw systeem in werking. Je landt als het ware weer terug in je lijf, met een ontspannen 'thuis-gevoel' als resultaat. 

Als therapeut onderscheid ik mij door een combinatie van liefde én daadkracht, waarin je zowel gehoord en gezien wordt en tegelijk wordt 'aangezet'. We benoemen wat speelt; zonder oordeel, wel duidelijk en altijd met liefde.  

Mijn werkstijl kenmerkt zich ten slotte door een warme en professionele manier van werken, waarbij altijd ruimte is voor humor, gericht op concrete resultaten. Ik werk vanuit mijn hart, ondersteund door meer dan 20 jaar professionele werkervaring en verschillende studies, in combinatie met ervaringsdeskundigheid op verschillende gebieden. 

Cliënten voor jou vertellen mij dat zij snel resultaat van de behandelingen merken in hun dagelijks leven. Zo weten ze waar ze het voor doen. 

'Van jezelf houden is het begin van een levenslange romance', Oscar Wilde

 

 

 

 

 

Maak je website met Websitemachine.nl